Dierick DeurenSpecialist in maatwerk

Met 40 jaar ervaring als fabrikant van binnendeuren is Dierick Deuren in Eke dé referentie. In een van de grootste showrooms van het land vindt u meer dan 250 kwaliteitsdeuren: van massieve, fineer, MDF en lakdeuren over smeedijzeren, steellook en glazen deuren tot stratifié en verfdeuren en onzichtbare en blokdeuren. U vindt er ongetwijfeld de deur die in uw interieur past.

Dierick Deuren is een erkend Argenta Invisidoor Preferred Partner.

Dierick Deuren produceert zelf elk jaar meer dan 10.000 binnendeuren op maat. Traditioneel vakmanschap gaat er samen met hoogtechnologische apparatuur. 

 

U bent van harte welkom in onze fabrieksshowroom in Eke (bij Gent, E17 afrit nr. 8). Van maandag tot en met donderdag kan u bij ons terecht van 9u tot 12u en van 13u30 tot 18u, op vrijdag tot 17u en ook op zaterdagvoormiddag van 9u tot 12u. Wij werken bij voorkeur op afspraak. Contacteer ons via info@dierick.be of 09 385 58 13.

Tweemaal per jaar zijn er bij ons opendeurdagen met aangepaste openingsuren in het weekend. Hou onze website en social media in het oog voor de juiste data. Bekijk hier alvast de video die te zien was op AVS Oost-Vlaamse Televisie t.g.v. onze meest recente opendeurdagen: https://www.instagram.com/p/C3bHtdJt6wn/

Tot binnenkort, in onze fabrieksshowroom in Eke!

Deurkrukken

Naast binnendeuren kunnen wij u ook een waaier van deurkrukken aanbieden.

Meer informatie

Contacteer ons

Begoniastraat 26, B-9810 Eke

09 385 58 13  - info@dierick.be

Showroom op afspraak

Contacteer ons